Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Snowboardverseny csak nőknek

Zubreczki Dávid | 2010.01.14. 09:07 5 komment

http://www.extrem.hu/data/5/5278/21982.jpg

A snowboard nem úgy él a köztudatban, mint nőies sport, pedig elég sok lány is üzi (ez itt például az 5 legcsinosabb hódeszkás csaj a Twitteren). Van már saját versenyük is, igaz még csak egy, a Roxy Chicken Jam Ausztriában - melyről az extrem.hu küldött nekünk egy beszámolót:

Roxy Chicken Jam: szárnyasok szárnyalása
Snowboard slopestyle verseny csak nõknek

A finn Enni Rukajärvi nyerte a Roxy Chiken Jam-et. A csak nõknek szóló snowboard versenyt az ausztriai Hinterglemm-ben rendezték.

" Nem számítottam dobogós helyezésre" - mondta a hétvégén zajlott Roxy Chicken Jam gyõztese, a finn Enni Rukajärvi a verseny után.

Az ausztriai Hinterglemm-ben rendezett verseny az egyetlen olyan snowboard esemény, ahol csak a gyengébb nem képviselteti magát.

"A tudásszint hatalmas fejjlõdésen ment keresztül" - kommentálta a versenyt Cheryl Maas. A holland rider - akit a legszebb és az egyik legjobb nõi snowboardosnak tartanak - a második helyet szerezte meg a Roxy Chicken Jam-en.
"Már a kvalifikációban sok lány 720-at ugrott (két teljes tengely körüli forduló), korábban az 540 is ritka volt a döntõben" - mondta Cheryl.

A Hinterglemm parkban a pálya egy boxból, három ugratóból és egy wall ride elembõl állt - ez alapfelszereltség egy slopestyle versenyen.
A finn Enni Rukajärvi gyõztes köre egy 50/50-el kezdõdött a down box-on, ezután jött egy frontside 360 tail grab az ugratón, egy backside 540 indy a második ugratón és egy cab 540 a harmadik ugratón, a dolgot pedig egy 50/50 nosepres-el koronázta meg a wall ride elemen.

A verseny összdíjazása 50 ezer euró volt, amibõl a finn lány komoly szeletet hasított ki.
Az imént említett Cheryl Maas sem maradt zsozsó nélkül, a második helyezés pénzdíja mellé megkapta a legjobb trükk díjá; a döntõben egy hibátlan 720 tail grab-et mutatott be.
 

Ez meg a rendezvény YouTube-oldala, ha valakit érdekel bővebben. Én egy csajos témát választottam belőle: divatjelentés a versenyről! 

verseny ausztria snowboard hinterglemm

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr81671270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közöd?? (törölt) 2010.01.14. 12:59:35

kit érdekel hogy csinosak ha úgy fel vannak öltözve verseny alatt, hogy még az arcuk sem látszik?

senior Muhaha 2010.01.14. 13:34:03

Azt hiszem siman beferne a listaba a Tornoczky Anita is, bar o mar nem versenyez, viszont eleg jol nyomja:)

Burma · http://www.ejatekok.com/ 2010.01.14. 18:18:09

Azért amennyi látszik az arcukból meg lehet állapítani, hogy felső kategóriás csajok. :)

pitymallat22 2011.02.18. 21:20:03

Ha már a divatnál tartunk, akkor azt láttátok, hogy a HP és a Rossignol közösen kihoztak egy laptopot síelős dizájnnal? Szerintem nagyon jól néz ki, ráadásul okos is. Van férfias és nőies kivitele is, ez itt a lányos: www.hp.com/eur/rossignol

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása