Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hóágyúzás a Síparkban, tervezett nyitás december 11-én

hütte | 2010.12.02. 10:18 Szólj hozzá!

Tegnap nagy szél, komoly havazás, hideg, azaz hóvihar volt a Síparkban, vagyis minden jel szerint jövő hétvégén nyithat a szentistváni terep. Kőrösi Gergő jelenti: 

 

Reményeink szerint újabb 15-20 cm hó fog esni, tovább növelve az eddig lehullott 15 cm-es havat. Péntek-Szombat-Vasárnap hóágyúzunk a Síparkban!

Péntek estétől kemény fagyok várhatóak, így beindítjuk a hóágyúkat és elkezdjük előkészíteni a sípályákat! Sajnos a jövő héten egy kisebb felmelegedés várható, így a legyártott hódombokat nem terítjük még szét a pályán, hanem megvárjuk újra a hideget, majd megint hóágyúzunk. Célunk, hogy a szezont a Sípark felső részével és a 4-es hosszú pályával, (1km) kiváló hóminőséggel és minimum 30-50 cm-es hóvastagággal kezdjük! 
 

TERVEZETT SZEZONNYITÁS: 
2010. december 11. (szombat) reggel 10 óra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr182487856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása