Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Stuhleck jelesre vizsgázott a snowboard-kupafutamon

hütte | 2011.03.03. 07:53 Szólj hozzá!

Szikrázó napsütés és kiváló minőségű pálya. Jobb körülményeket nem is kívánhattak volna a snowboardosok a hétvégi, Stuhlecki-i Burn Magyar Snowboard kupafutamra. A pálya tökéletes adottságaival elnyerte a riderek tetszését, így méltó helyszínként szolgálhat a további évek rendezvényeihez - áll a Magyar Snowboard Szövetség közleményében.

A freestyle versenyzők Big Air kategóriában a park két legjobb ugratóját használták a látványos trükkök bemutatásához, amelyek között 720-as, de még 900 fokos fordulatokat is láthattunk. A szoros küzdelemben végül Ballagó Péter, Bereczky Zsolt és Horváth Ádám bizonyult a legjobbnak.

De a Paralel Giant Slalom versenyzői is magas színvonalú versenyt produkáltak, ahol pedig Sümegi Péter, Papp Endre és Kiss Miklós végzett a legjobb eredménnyel. A lányok között Viszlay Vanda, Strobl Apolka és Dobos Alexandra, míg gyerek kategóriában Hrustinszki Tamás Erik és Nagy Bence vehették át a dicsőséggel járó oklevelet és az ajándékot.

A következő megmérettetés a 19. Fundango Snowboard és Sí Magyar Bajnokságon, Murauban vár a versenyzőkre, szintén a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség szervezésévben.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr262706250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása