Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ma bezár az eplényi Síaréna, de szombaton azért lesz Flúgos Futam

hütte | 2011.03.21. 11:26 Szólj hozzá!

"A mai nap bezárunk. Sajnos a széllel és esővel rengeteg kosz és por került a vastag hórétegre, mely annyira beivódott, hogy hiába próbáltuk kezelni a ratrakkal, látványos eredményt nem értünk el." - tette ma közzé honlapján az eplényi Síaréna. A hagyományos (igen, idén már harmadszorra rendezik meg!) Flugos Futamot azért persze megtartják szombaton. A verseny kegyetlenül szigorú szabályai alant:

 

Minden versenyzőt és érdeklődőt szeretettel várunk jövő hét szombaton a 3. alkalommal megrendezésre kerülő Flúgos Futamon Eplénybe. Figyelem! A versenyen elindulni csak saját gyártmányú marhaságokkal lehet! A szakavatott zsűri egy komplex szempont és pont rendszer alapján választ egyetlen győztest. A győztes nyereménye egy jövő évi névre szóló szezonbérlet lesz. A futamon csapatok is indulhatnak, ebben az esetben is csupán egy szezonbérlet lesz a nyeremény. A versenyen garantált a jó hangulat, indulóknak az ingyen sör. A pálya használata szezonzárásként - mindazok számára, akik eddig még nem rakták el mérgükben léceiket a padlásra - INGYENES lesz!

 

Nevezési díj: csapatonként egy ismert magyar költő versének elszavalása. Merészebb csapatok saját költésű verseit is elfogadjuk! Nemzeti érzelmű vers teljes átéléssel történő elszavalása a versenyen plusz pontot jelent.

 

 

magyarország hójelentés eplény

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr642758272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása