Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Szezonnyitó síelés Korda Gyurival

[mimi] | 2011.09.30. 08:52 Szólj hozzá!

Ugyan a klíma napközben még inkább a nyarat idézi, az éjszakai talaj menti fagyok és az utazási irodák postaládákba szállingózó sí katalógusai már a közelgő havas szezonra emlékeztetnek. Így hát lassan Hütte anyó is magához tér nyári álmából, és némi metamorfózist követően munkához lát, hogy havas hírekkel, klassz sztorikkal és programajánlatokkal lásson el minden erre járót.

 

Itt is van például mindjárt egy fergeteges szezonnyitó esemény egyenesen az ausztriai Söldenből, az Ötztal gleccserről. A „legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb és a hozzád legjobban illő besíző tábor” koncepciója ugyan nem tudom, egészen pontosan kinek szólhat, de biztos lesz, aki örömét leli 2011. október 28 - november 1. között a síeléssel, sícucc- és autóteszteléssel, pókerezéssel töltött hosszú hétvégében, amit Korda György és Balázs Klári élő koncertje koronáz meg. Akik ennél kicsit nyugalmasabbnak képzelik a havas mókákat, nos, azok számára is lesznek majd itt ötletek a szezon folyamán.

ausztria tábor gleccser

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr93260822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása