Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Sífilm, amiben még madarat is etetnek fejről

hütte | 2011.12.04. 22:43 2 komment

Annyi snowboardos esemény és videó volt itt mostanság, hogy ideje a síelésre ráerősíteni. Pont jókor küldte el a Freeski Maffia legújabb kisfilmjét nekünk, mi pedig jól megosztjuk veletek. A film még áprilisban készült Planai és Dachstein lejtőin. Van benne globális felmelegedés, jól sikerült ugrás és nagy zakózás, sőt, még egy madaras trükk is – bár ez nem kapcsolódik szervesen a síeléshez, de azért cuki. A hajtás után megnézhetitek!

extrém freeski dachstein planai

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr543437713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2011.12.05. 11:15:49

A jó öreg Dachstein... Egyszer mi is odacsábultunk, hiszen talán a legközelebb lévő nagyobb pályarendszer. Az persze már csak a helyszínen realizálódott bennem, hogy mindez sok-sok település összekötéséből született, így besíelni lényegében csak egy irányban -aztán pedig vissza lehet, ami nem túl változatos móka.

voodoux 2011.12.05. 14:06:42

ez a blogtájszólás "a hajtás után..." kötelező?

kábé olyan mint "klikkeljetek ránk" a reklámokban. hol klikkeljek? vagy inkább írjam be az url-t amit mondtak? nem, megvárom amig valahonnan megjelenik, majd klikkelek...

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása