Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A külföldi biztosítás jobb, mint a magyar?

hütte | 2011.11.06. 08:55 Szólj hozzá!

Legutóbbi utasbiztosításos olvasói sztorinkhoz sokan megírtátok tapasztalataitokat, amiért Hütte Anyó rendkívül hálás nektek. Érdekes, hogy a többség nem a kommersz, hazai biztosítókra esküszik, sokkal inkább külföldi alternatívákat ajánl. Szaboz például a Lonely Planet által is javasolt worldnomads.com-ra tette le a voksát, Csokis2 pedig hegymászók számára az osztrák Alpenverein tagság előnyeit írta meg, némi ügyeskedéssel kiegészítve, és akkor gyakorlatilag mindig biztosítva vagyunk. Pontosan hogyan? A hajtás után kiderül.

baleset sztori stuff biztosítás

Jéggladiátorok a pályán

hütte | 2011.11.04. 13:59 Szólj hozzá!

Európai és Észak-Amerikai futamokkal kezdődik januárban a Red Bull Crashed Ice versenysorozat újabb szezonja – számolt be róla az eXtrem.hu. A 2001 óta létező, rendkívül veszélyes, de hihetetlenül népszerű sport lényege: elsőként végigkorcsolyázni a hol lejtő, hol emelkedő a pályán, bármi áron. A világbajnokságon rendszerint harminc nemzet versenyzői mérik össze tudásukat. A brutális sport népszerűségét mutatja, hogy csak a kanadai selejtezőn közel 30 ezren vettek részt, és amerre csak járnak, tömött arénák várják a 60 km/órával száguldozó jéggladiátorokat.

extrém korcsolya

Őszi nagytakarítás – pedig tavasszal kéne

hütte | 2011.11.02. 10:14 Szólj hozzá!

Tudtátok, hogy sokkal fontosabb lenne a szezon végén szervizbe vinni sporteszközeinket, és nem az első síelés előtt kétségbe esni, hogy vajon mi ment tönkre léceinken?

videó karbantartás stuff

Dögös extrémsport filmek a Corvinban!

hütte | 2011.10.31. 08:00 Szólj hozzá!

Az év legextrémebb filmfesztiváljára kerül sor november 16-17. között a Corvin moziban, már ami a filmek témáját illeti – számolt be a sielok.hu és a Mozgásvilág. A The North Face Reel Rock Fesztiválon terítéken lesz a sziklamászás, a snowboard, a sí, a slackline, a siklóernyő, a speedride és bázisugrás is.

film fesztivál extrém

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása