Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Dögös extrémsport filmek a Corvinban!

hütte | 2011.10.31. 08:00 Szólj hozzá!

Az év legextrémebb filmfesztiváljára kerül sor november 16-17. között a Corvin moziban, már ami a filmek témáját illeti – számolt be a sielok.hu és a Mozgásvilág. A The North Face Reel Rock Fesztiválon terítéken lesz a sziklamászás, a snowboard, a sí, a slackline, a siklóernyő, a speedride és bázisugrás is. A legnívósabb extrémsport filmek között egy nepáli siklóernyős pilótáról és egy serpáról (Hanuman Airlines), snowboard freeride világbajnokról (Timeline Special Edit), illetve két magyar siklóernyős szupersztárról - Takáts Pálról és Kézi Gáborról - szóló (PlayGravity 2) alkotásokat is láthat a nagyérdemű. A filmek mellett sportprogramokon is részt lehet venni: a mozi aulájában rendezik az első hazai slackline versenyt, illetve a Mozgásvilág húzódzkodó versenyén is lehet erőlködni értékes nyereményekért.

Ha megváltjátok a filmblokkonként 1000 forintos jegyet a fesztiválra, ne dobjátok el. Ha a Mountex üzletekben felmutatjátok, ajándék téli szájvédő krémet adnak érte, a Trek and Travel üzletben pedig -25%-os kedvezménnyel lehet vásárolni. A fesztivál részletes programja itt, Facebook eseménye pedig itt található. 

 

film fesztivál extrém

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr703340428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása