Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hegyimentővel kerestették a plüssállatot

hütte | 2011.12.31. 13:32 Szólj hozzá!

kép: bionom.hu

Mivel szilveszterkor mindenki vicceskedik, mi is kerestünk nektek egy mókás havas hírt a nagyvilágból.

A síelők.hu adta hírül, hogy december elején egy Osztrák-Alpokban túrázó német házaspár elhagyta kedvenc plüssállatát, egy zöld békát. Éppen fotózkodtak, mikor hirtelen kiesett a kezükből, és körülbelül 2000 méteres magasságból zuhant a mélybe. A házaspár két napot töltött azzal, hogy a szívükhöz nőtt állatot megtalálják, de nem jártak sikerrel. Ekkor jött a nagy ötlet, és egy hegyimentőt bíztak meg a szokatlan feladattal. Kezében a keresett tárgy fényképével, a mentő nyolcórás kutatás után megtalálta a házaspár kedvencét. A különleges megbízatás körülbelül 130.000 forintba került a bizonyára teljesen ép párnak.

BÚÉK!

humor ausztria hogy mik vannak!

Teljes hosszában nyitva a Sípark

hütte | 2011.12.31. 11:31 Szólj hozzá!

Ahogyan azt karácsony után ígérték, szilveszterre valóban megérkezett a hideg a Mátrába, éjszakánként -4 fok körüli a hőmérséklet, ezért beindultak a hóágyúk a mátraszentistváni Síparkban. Így már nem a kis fenti pályán szenved boldog-boldogtalan, hanem tényleg klassz program kilátogatni a hosszú pálya miatt. Sőt, egy új pálya is megnyílik pár napon belül. Hírlevelükben a következőket írják:

magyarország mátraszentistván sípark

Hazai hóhelyzet a két ünnep között

hütte | 2011.12.27. 13:26 Szólj hozzá!

felvono 1324599829

kép: Síaréna, Eplény

Bár az országban csak néhol volt fehér a karácsony, sokan reménykedtek benne, hogy a hazai sípályák többsége kinyit a két ünnep között. Annak ellenére, hogy a legtöbb pályán pont szenteste havazott utoljára, az időjárás azóta pedig inkább idéz esős-ködös-nyálkás novembert, mint igazi telet, pár pálya azért nyitva tart. Ilyen például az eplényi Síaréna, a mátraszentistváni Sípark, vagy a bánkúti Sícentrum. Sőt, ahogy a webkamera képeit elnéztem, lassan Kékestető is megnyithatna. Részletes helyzetjelentés a hajtás után.

magyarország snowboard hójelentés visegrád dobogókő bánkút kékestető mátraszentistván eplény

Hüttébe jött a gólya karácsony este

hütte | 2011.12.26. 21:06 1 komment

[MIMI]: hütte-northfoto

Salzburg régióban, az egyik wagraini hüttében kifejezetten emlékezetesre sikeredett a karácsony este. Egy 1850 méter magasan található vendéglátóipari egységben hozta világra gyermekét egy osztrák nő. Az anya és gyermeke jól vannak, sílifttel, ratrakkal és mentővel szállították őket kórházba - számolt be róla a síelők.hu.

ausztria szülés bizarr karácsony felvonó ratrak

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása