Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Hüttébe jött a gólya karácsony este

hütte | 2011.12.26. 21:06 1 komment

[MIMI]: hütte-northfoto

Salzburg régióban, az egyik wagraini hüttében kifejezetten emlékezetesre sikeredett a karácsony este. Egy 1850 méter magasan található vendéglátóipari egységben hozta világra gyermekét egy osztrák nő. Az anya és gyermeke jól vannak, sílifttel, ratrakkal és mentővel szállították őket kórházba - számolt be róla a síelők.hu.

Szenteste a hegyimentőket nem balesethez, hanem egy orvossal és bábával együtt, egy szülő nőhöz riasztották, amire eddig még sosem volt precedens. Mire a hegyi menedékházhoz értek - ahol a fiatal nő a szüleivel töltötte a karácsonyt - a kisbaba már megszületett. Ezért jól befűtöttek egy ratrakot, amivel az édesanyát és gyermekét a Flying Mozart kabinos lifthez szállították. A sílifttel tették meg az utat a faluba, ahol már várta őket a mentőautó, ami az egyik környékbeli kórházba szállította őket.

ausztria szülés bizarr karácsony felvonó ratrak

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr173497510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ratman_ (törölt) 2011.12.27. 01:23:52

hát ez baromi izgalmas hír, nem is tudom, mi lett volna velünk, ha nem értesülünk róla

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása