Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Komoly szaltók a Magyar Snowboard Szövetség kupafutamán

hütte | 2012.02.21. 14:08 Szólj hozzá!

koczkaFotó: Magyar Snowboard Szövetség

Ötödik alkalommal rendezték meg Eplényben a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos kupafutamát, a ShowDown-t. Bár az esemény előtti hideg időjárás kedvezett a pálya kialakításának, a versenyre a hó mégis megolvadt, ami csökkentette a versenyzők sebességét. Ennek ellenére klassz előre – és hátraszaltók születtek az ugratón. A Snowboard Szövetség beszámolóját a hajtás után olvashatjátok.

Az OTP Junior és Burn támogatásával létrejött kupafutamon snowboard férfi kategóriában Szabó Bonifác nyert, férfi freeski-ben Trso Lukas, a női snowboardosok között pedig Fehér Zsófia állhatott a dobogó legfelső fokára.

A mezőnyben feltűntek helyi tehetséges fiatalok is, így a junior snowboard győztes Szajkó Balázs, aki az eseményen ünnepelte 13. születésnapját. A rendezvényen két születésnapost is köszöntöttek, akik Nitro DVD-t kaptak ajándékba. Az eplényi Bogár Bálint 6. helyezést ért el a snowboard versenyen, míg freestyle sí kategóriában a szintén eplényi újonc, Bartalis Dávid harmadik lett. A snowboardos lányok is aktivizálták magukat, így az ő kategóriájukban is színvonalas versenyt láthattak a nézők.

A vasárnapi programot a folyamatosan változó időjárási és hóviszonyok miatt át kellett szervezni: a Best trick verseny helyett az összegyűlt riderek bevonásával közös filmezés és fotózás zajlott, szikrázó napsütésben.

Eredménylista:

Snowboard  junior fiú: 1.Szajkó Balázs, 2.Csillag Dávid, 3.Erdei Dániel

Snowboard női: 1.Fehér Zsófia, 2.Szilágyi Imola, 3.Alexhauser Liza

Snowboard open férfi: 1.Szabó Bonifác, 2.Kövedán Krisztián, 3.Koczka Gergő

Freeski férfi: 1. Trso Lukas, 2. Tóth Ádám, 3. Bartalis Dávid

Freeski Junior: 1.Tóth Kristóf, 2.Varga Bálint, 3.Elek Ákos

magyarország verseny snowboard eplény freeski snowboard szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr444156596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása