Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Tizenkét elhagyatott síközpont és más érdekességek - Hírek felvonón unatkozáshoz

hütte | 2013.03.21. 12:36 Szólj hozzá!

Amikor helikopteres mentést kértünk a Magas-Tátrában (fóka) A legutóbbi túránk egész máshogy sikerült rendkívülire, mint ahogy terveztük. Egy kicsúszás következtében egyikünk olyan sérülést szenvedett, hogy helikopteres mentése vált szükségessé.

Tizenkét elhagyatott síközpont (weburbanist) Szomorú, és egyben vérfagyasztó képek (és ismertetők) amerikai, spanyol, japán, bolíviai síközpontokról. A többségüket egyszerűen rossz helyre tervezték, hó nélkül pedig nem meglepő, hogy lehúzták a rolót. nyitókép 

Fuji-san, síléccel (csússz és mássz) A vonaton nem kis feltűnést okoztam, amint a langyos május végi estén síléccel, sisakkal és jégcsákánnyal végigcsattogtam az állomásokon, igyekezve magamra ölteni a hegymászók elszánt és zord arckifejezését. Hadd higgyék csak, hogy valamelyik nyolcezrest fogom megmászni itt, nem messze, a Himalájában.

A világ legjobb hókorisa (extremesportok) Ingi az izlandi hókoris cimbora megkeresett, hogy szerdai csúszása közben elkapta egy tévés riporter. Be is került a híradóba ami nem véletlen, hiszen a világon ő a legjobb hókoris!

A snowboard magyar bajnokságot nem zavarta a hó (mozgásvilág) Míg Magyarországon a zord időjárás tönkretette az ünnepi hétvégét, addig Murauban zavartalan körülmények között zajlott a Magyar Snowboard Szövetség 21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupája.

Pénteken ismét havazhat itthon (síelők) Még az előttünk álló hétvégén sem lesz tavasz, és most nem a Tátra vagy az Alpok időjárásáról beszélünk, hanem a hazai helyzetről. Hétvégére is maradnak az éjszakai mínuszok, sőt, az előrejelzések szerint az ország észak-keleti részén havazással, erős széllel és hófúvással kell számolni.

hírek szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr955157920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása