Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Harminc összekapaszkodva szaltózó síelővel búcsúzik a Hütte az idei szezontól

hütte | 2013.04.22. 18:42 1 komment

A fenti, Kanadában, Mont Saint-Sauveur terepén készült tuti felvétellel részünkről lezárjuk az idei síszezont. A harminc fős csapat az ugyanitt 1977-ben, 19 síelőből álló lánc által végrehajtott szaltót ismételte meg idén április 14-én. Állati jól néz ki az egész, csak a sárga nadrágos srácot sajnáljuk egy picit.

videó kanada extrém saint-sauveur

HD minőségű videót gyárthatunk síelős kalandjainkról saját kamera nélkül

hütte | 2013.04.02. 13:43 13 komment

Specialis kamerak a sipalyakon

Egy szuper, új mobilalkalmazás híre pottyant be Hütte anyó levelesládájába. Az új fejlesztés segítségével már a pálya szélén fagyoskodó barátok, vagy egy kamera sisakra szerelése nélkül is készíthetünk felvételeket a sípályán nyújtott teljesítményünkről, méghozzá HD minőségben.

hírek románia stuff predeal

Tizenkét elhagyatott síközpont és más érdekességek - Hírek felvonón unatkozáshoz

hütte | 2013.03.21. 12:36 Szólj hozzá!

Amikor helikopteres mentést kértünk a Magas-Tátrában (fóka) A legutóbbi túránk egész máshogy sikerült rendkívülire, mint ahogy terveztük. Egy kicsúszás következtében egyikünk olyan sérülést szenvedett, hogy helikopteres mentése vált szükségessé.

Tizenkét elhagyatott síközpont (weburbanist) Szomorú, és egyben vérfagyasztó képek (és ismertetők) amerikai, spanyol, japán, bolíviai síközpontokról. A többségüket egyszerűen rossz helyre tervezték, hó nélkül pedig nem meglepő, hogy lehúzták a rolót. nyitókép 

Fuji-san, síléccel (csússz és mássz) A vonaton nem kis feltűnést okoztam, amint a langyos május végi estén síléccel, sisakkal és jégcsákánnyal végigcsattogtam az állomásokon, igyekezve magamra ölteni a hegymászók elszánt és zord arckifejezését. Hadd higgyék csak, hogy valamelyik nyolcezrest fogom megmászni itt, nem messze, a Himalájában.

hírek szemle

"Sikongatva csúsztunk az erdőben" - Elkészült az első magyar freeride film

hütte | 2013.03.17. 21:37 Szólj hozzá!

IMG 3963

"A hegyeink nem nagyok, nem túl magasak, de a miénk és becsüljük meg őket! Úgy döntöttünk, hogy olyan helyekre kalauzoljuk el a nézőket, amit itthon csak kevesen  láttak. Magyarország legvagányabb snowboardosai segítségével bemutatjuk a Mátra eldugott és vadregényes erdőit, a Mátra igazi szépségét és a magyar hegyi feelinget" – írja közleményében a mátraszentistváni Sípark csapata. A hajtás után meg is nézhetitek az igencsak dögösre sikerült kisfilmet behavazott erdőstül, hatalmas esésestül és kabát alól előbukkanó fekete macskástul.

film magyarország mátra snowboard mátraszentistván freeride

A nap képe: 3,6 méteres hógolyó Kanadában

[mimi] | 2013.03.11. 11:57 Szólj hozzá!

silver1Fotó: Silver Star Mountain Resort @ Facebook

"Nem is gyúrták, hanem szabályszerűen építették a világ legnagyobb hógolyóját, amely így már akkora lett, hogy lehetetlenség lenne megdobni vele bárkit is. A 3,6 méter magas, és nagyjából 18 tonna súlyú hógolyó természetesen inkább csak reklámcélokat szolgál, de a kanadai síterep tényleg sikereset húzott ezzel az akcióval" - írja a gigagolyóról a Síelők.hu. Elvileg ez a világ legnagyobb hógolyója, bár egyelőre csak a kanadai Silver Star síterep gondolja így. A tényleges rekordhoz még a Guinness szakembereinek vissza kell igazolnia ezt a titulust.

kanada stuff napképe silverstar

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása