Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Két amerikai síversenyző halt meg egy tiroli gleccseren

Freddie The Eagle | 2015.01.05. 23:13 2 komment

Két fiatal amerikai síelő, a 20 éves Ronnie Berlack és a 19 éves Bryce Astle, az Egyesült Államok válogatott keretének a tagjai ma az Osztrák Alpokban egy lavinában vesztek oda.

Söldennél, a Rettenbach gleccseren edzettek.

Egy hattagú csoporttal letértek a sípályáról és a mély, szűzhó megbolygatásával lavinát idéztek elő. A másik négy társuknak sikerült megmenekülniük, nekik sajnos nem volt szerencséjük.

A gyilkos lavináról egy amatőr videófelvétel is készült.

 

 Az amerikai válogatott hivatalos honlapján is vezető hírben gyászolják a tehetségeket:

Ski in peace: Ronnie and Bryce

 

lavina tragédia tirol sölden

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr707045709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lerche 2015.01.06. 10:19:45

Jöjjenek a kövek, de a hírt olvasva nem tör elö bennem az öszinte sajnálat. Tragédia a szülöknek, barátoknak, ismerösöknek - de mi a bánatért tértek le a kijelölt pályáról??????? Nekem is megadatott Ausztriában sielni, nem is egyszer, tehát biztos vagyok benne, hogy a pálya szélein ki volt téve a figyelmeztetö tábla: Tilos letérni a preparált pályáról, mert lavinaveszély áll fenn!
"Fiatalság bolondság" - mondhatják sokan, de kérek mindenkit, hogy emlékezzen erre az esetre (is): soha nem térünk le a kijelölt pályáról. SOHA. Hiába menö, meg adrenalin, meg mittudomén. Ettöl függetlenül R.I.P. (Továbbá bocsánat, de nincs hosszú ö-m.)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása