Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Jön a tél! Szexi lányok, zöldborsókrémleves, szánkókupa - napi linkek

Zubreczki Dávid | 2009.02.07. 00:05 Szólj hozzá!

Jön a hó és a fagy! Visszatér a tél (vg) A hétvége időjárása még enyhe lesz, de hétfőtől nappal havazás és eső, éjszaka pedig fagy várható - számol be a met.hu. 

Zöldborsókrémleves (borsa) Kicsit visszahozhatjuk a nyár ízeit, de síelés utáni melegedésre is jó a tejszínes zöldborsókrémleves. Mi is tudjuk, az osztrákok is, ezért kapható minden hüttében.

Magyar idénymunkások a salzburgi síterepeken (síelők) Az osztrák szállodaszövetség elnöke szerint a kelet-európai országokból érkező idénymunkások segítsége nélkül bajban lennének a vendéglátók Salzburg tartományban. Még több friss hír innen-onnan alább:

Gáspár Laci kimaradt a szexi lányok pancsolós bulijából - fotók! (stop) Gáspár Laci és barátnője, Reni a Megasztár4 szériájából ismert kis csapattal tartott Franciaországba, ahol a síelés mellett, hógolyós szórakozásra is jutott idő.

Snowboardozás Londonban (nonstopski) Egy fotó a havas Londonból.

XXVI. Magyar Sí-alpinista Rally (outdoor) Idén utoljára a megszokott helyszíneken! Idén először egyéniben, a megszokottól eltérően!

Óriási havazás Spanyolországban + Képek(mno) A heves havazások miatt több utat le kellett zárni Spanyolország északi részén.

Tovább csúszkálnak (telesport) Nézze meg legújabb képgalériánkat a szánkósok világkupáján

szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr4927483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása