Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Ma végre kinyit a Nagyvillám!

Zubreczki Dávid | 2009.02.11. 07:26 Szólj hozzá!

Csak panaszkodnunk kellett a postaládánkba potyogó levelek hiányára, máris érkezett egy újabb. Ráadásul sokkal szívderítőbb tartalommal, mint a hatmilliós bukásról szóló PR. Ugyanis az áll benne, hogy ma reggel nyolckor kinyit a Nagyvillám!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jó hírrel szolgálhatok!!

Szerencsére az ismételt havazás és hóágyúzás után lehetőség van a pálya újbóli megnyitására. 2009. február 11-én , azaz ma 9-kor. Nyitva tartásunk folyamatos lesz, tehát este 9-ig vagyunk minden nap.

 A hóalapunk a pályafelület felében átvészelte az esőzést, eddig egy éjszakát tudtunk hóágyúzni, és a kétszeri havazás együttesen lehetőséget adnak a megnyitásra. A pálya leolvadt felén csak mintegy 13 cm természetes hó van, ott a pályakezelés ellenére lehetnek holnap foltok, de ott is kiváló fűalapunk van a gyepsí miatt.

Ma éjszaka a tervek szerint folytatjuk a hóágyúzást, így napról napra javuló pályával várunk benneteket. Hétvégére tökéletes körülmények várhatók, a nagy felvonó félútig biztos járni fog, a felső rész és az erdei pálya még kérdéses.

Mindenkinek jó téli készülődést, itt van a beígért februári tél!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr5936227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása