Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Nagyvillám tartja magát és ma éjjel partyt rendez!

Zubreczki Dávid | 2009.02.26. 10:18 1 komment

Igaz, mára beáldozták a lyukfoltozásra a Big Air-t, de így legalább még mindig lehet síelni Visegrádon. Akármennyire is közeleg a tavasz, a ma éjjeli partyn még egész biztos lesz elég hó Nagyvillámon. Részeletek a levelükben:

Sziasztok!

A hó a felmelegedés ellenére jól tartja magát Visegrádon. Éjszaka a pálya széli és sajnos a Big Air ugartóból kijavítottuk a kopott foltokat és átratrakoltuk az egész pályát, kicsit ki is tudott fagyni az éjszaka.

Sajnos a tegnapi olvadás egy két helyen kimutatkozott, amit a síelők kicsit szétkentek a pályán, ezért ismét kezd halvány barna lenni egy két helyen a pálya, ilyenkor nem győzöm hangsúlyozni, hogy alatta friss hóréteg van, tehát csorbítatlan a pálya használati értéke. A természetes havas meredek pálya és erdei erősen olvadóban foltos részben még használható, délután 1-től este 9-ig működik még a tányéros lift is.

Sajnos az olvadás tovább folytatódik napközben, de esténként némi fagy azért még várható, így a jobb körülmények az esti sízésnél várhatók.

Hétvégéig mindenképpen szeretnénk kitartani, sajnos a szakemberek egyelőre további felmelegedést jósolnak jövő hétre, talán ez már a tavasz előszele? Reméljük tévednek!

Ja és majdnem elfelejtettem, aki kedvet érez az csatlakozhat az esti, félig meddig szezonzáró?!?! MAAX Partyhoz este 8-tól hajnali 2-ig. Remélem el fogunk férni a pályán és a büfében!! A tolókarosok mellett működni fog éjszaka a tányéros felvonó is félútig.

Ami biztos, hogy ezen a héten még lehet síelni az állítólag egyedülálló panorámájú Visegrád Nagyvillám Sípályán, úgyhogy használjátok ki ezt a talán utolsó lehetőséget.

Üdv! Gutbrod Rezső

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr47966970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lyoker · http://dagonya.hu 2009.02.26. 15:54:58

bocs, hogy ide irom, de ha van blogod, akkor nézd meg ezt: azt.hu

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása