Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újabb fagyott holtestet találtak Tirolban

Zubreczki Dávid | 2009.04.02. 22:05 1 komment

Tegnap egy fagyott holtestére bukkantak Tirolban - adta hírül az Austrian Times nyomán a skiculture.hu. Az áldozat alighanem egy sítúrázó lehetett. Ebben a tartományban 2007-ben kétszer annyian (49) haltak meg a hegyekben, mint közlekedési balesetben. Az Alpesi Biztonság Bizottságának elnöke, Karl Gabl a következőt nyilatkozta: "A halálos közlekedési balesetek száma évről évre csökken, míg a hegyekben többé-kevésbé állandó az halálozások száma. A hegyekben a fő halálokok a lezuhanás, a lavinák és a síbalesetek. A sípályán történt balesetek 15-20 százalékét úgynevezett cserbenhagyó síelők és snowboardosok okozzák: elütik a másikat és otthagyják."

ausztria baleset tirol

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr421042770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papustol 2009.12.02. 08:41:10

Bizonyára az is oka a baleseteknek,hogy túl adagolják a fagyálló alkoholt.
Egy kis oda figyeléssel,aminek értelmét lásd értelmező szótár,megelőzhetőek lennének.A hidegben elfogyasztott mennyiség hatása meleg helyre érve fejti ki igazi agyromboló hatását.Ez azt is feltételezi,hogy alapanyag már jelen volt az adott területen!
Jó szórakozást és baleset mentes sí élményeket!
PAPUS

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása