Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Cserbenhagyó gázoló áldozata lett egy magyar síelő - megint két súlyos magyar sérült

Zubreczki Dávid | 2010.02.04. 07:50 1 komment

Néhány órán belül két magyar síelő sérült meg súlyosan ugyanazon az ausztriai síterepen, a Karintiában található Gerlitzenen – értesült a www.sitv.hu. Egy 25 éves fiatal nőt egy ismeretlen síelő ütött el hátulról a piros Neugarten pályán. A magyar nő hatalmasat esett, és sokáig mozdulatlanul feküdt a havon, a 'tettes' ennek ellenére segítségnyújtás nélkül továbbment. A fiatal magyar nőt a helyi orvosok elláták a helyszínen, majd mentőhelikopterrel a villachi kórházba szállították. Agyrázkódással kezelik.

Ugyanitt, Gerlitzenben, de egy másik pályán egy 12 éves bécsújhelyi diák ment neki hátulról egy 20 éves magyar egyetemistának. Mindketten elestek, az osztrák lány sérülések nélkül megúszta, a magyar lány viszont súlyos vállsérülést szenvedett, őt is mentőhelikopterrel szállították kórházba. Érdekesség, hogy ugyanazzal a helikopterrel, mint a másik magyar nőt.

A 25 éves magyar síelő esete idén már nem az első cserbenhagyásos baleset Ausztriában. Nemrég egy nyugdíjas hajtott be fékezés nélkül egy gyerekcsoport tagjai közé, két kisgyereket is kórházba kellett vinni. A rendőrök néhány nappal később megtalálták a tettest. Azt a síelőt, amelyik a magyar nőnek okozta a sérüléseket egyelőre keresik.

ausztria baleset karintia gerlitzen

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr851728432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cheap Charli 2010.02.04. 18:01:37

Nem piros pálya volt, hanem kék és ha megtalálom azt a kis köcsögöt, akkor nyakára teszem a boardomat.

25 éves magyar síelő párja. :)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása