Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Szinte hihetetlen: holnap még kinyit a visegrádi pálya

Zubreczki Dávid | 2010.03.06. 18:21 Szólj hozzá!

Bár a múlt héten ünnepélyesen elbúcsúzott, holnap mégis kinyit Nagyvillám. Igaz csökkentett üzemmódban, de egész biztos jó hangulatban. Rezső levele alant, amelyből nem csak az derül ki, hogy a visegrádi fórumozók nick bemondásával ingyen síelhetnek, de nagyon sportszerűen felhívja a figyelmet a többi még üzemelő magyar pályára is.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szinte magam sem hiszem el, hogy az e heti nagy meleg még mindig hagyott havat a pályán, bár már megtépázottan, de még mindig működik a "visegrádi gleccser", közkívánatra ismét kinyitunk vasárnap!

Ma kihoztuk a pályából amit lehet,mintegy 20 m széles ratrakolt nyomot sikerült megcsinálni, láthatjátok az 1-es és 3-as webkamerákon is. A felvonó nyomvonalat is kiegészítettük, úgyhogy reggel 9-től délután 5-ig várunk minden érdeklődőt 1000 Ft-os egységáron egy felvonóval.

A visegrádi fórumozóknak természetesen nem kell fizetni, mert nélkülük valószínűleg nem jöhetett volna létre ez a nap (a nick név bemondásával lehet igénybe venni a kedvezményt, kivéve akik rendszeresen rosszakat írnak a pályáról! HeHeHe!!!).

Valamint köszönjük az "égieknek", hogy küldtek egy kis hideget az utolsó pillanatban. Mielőtt bárki kitalálná, hóágyúzni már nem fogunk, abból kell gazdálkodnunk ami megmaradt.

Akit fenti feltételek nem elégítenek ki, elárulom, hogy a Mátrában (Mátraszentistván, Kékestető) és a Bakonyban (Eplény) még kiválóan lehet síelni, ott még hóágyúznak is.

Emberek ébresztő visszatért a tél!

Irány a magyar sípályákra!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

magyarország hójelentés nagyvillám

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr581814298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása