Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Plakáttervező verseny a Hahnennkamm VK futamra

Zubreczki Dávid | 2010.04.29. 14:28 Szólj hozzá!

Hahnenkammrennen

 

A világ leghíresebb alpesi síversenye az idén először engedi meg, hogy akár külföldiek is részt vegyenek plakátjának megtervezésében. Május 15-ig bárki elküldheti a kitzbüheli világkupa futammal kapcsolatos plakátötleteit. A díj 5000 euró és természetesen ingyenes vendéglátás a menő tiroli üdülőhelyen. - írja Sielők.hu

Már az első versenyt is plakátokon hirdették, de a plakátok szinte teljesen egyformák voltak a harmincas évektől a hetvenes évekig: egyszerű szerkesztés, fekete szöveg fehér háttéren. Az élő színek a hetvenes években jelentek meg és maradtak is 1987-ig. A piros hátteret, a fehér szöveget és a kék síelőt éveken át megtartották, csak a dátumot kellett kicserélni benne minden évben.

Néhány helyi vállalkozó már unta a szokásos designt és saját pénzen új plakátot terveztetett helyi művészekkel az 1987-es versenyre, ekkor furcsa módon két plakát is reklámozta a versenyt, a szervezők hivatalos piros-kék-fehér változata és a helyi vállalkozók megújult koncepciója. Valami lassan megindult, a kilencvenes évektől minden évben valamelyik tiroli pályázó készíthette el az aktuális verseny plakátját, sőt a 2000-es évektől a plakát már logó formájában rákerült a szórólapokra, a belépőjegyekre és az internetes oldalakra is.

Az idei évben már bárki beküldheti ötletét e-mailben, elektronikus formátumban. A jelentkezők május 15-ig pályázhatnak, maximum három pályamunkával.  Részletek: www.hahnenkamm.com.

verseny ausztria kitzbühel

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr571964389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása