Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Snowboard piknik a Mátrában: december 19-én World Snowboard Day

hütte | 2010.12.12. 17:48 Szólj hozzá!

Snowboard Piknik a Mátrában - az MSBSZ fotói

Immár harmadik alkalommal kapcsolódik be Magyarország a hódeszkások világnapjába, a World Snowboard Day-be, amelynek itthon idén a mátraszentistváni Sípark adja a fő bázisát. December 19-én, vasárnap 40 országban mintegy 70 ezer fiatal csúszik le egyszerre és nyitja meg szimbolikusan a téli szezont. - áll a Magyar Snowboard Szövetség közleményében.

A World Snowboard Day az a nap, amikor snowboard népszerűsítése érdekében, mindenki deszkát csatol és kimegy a hegyoldalba csúszni, esetleg megnéz egy snowboard filmet, vagy csak bulizik egyet a snowboardosokkal.

December 19-én, vasárnap, a hódeszkások világnapján a Magyar Snowboard Szövetség a mátraszentistváni Sípark snowboard pikniket szervez látványos bemutatókkal, versennyel, a magyarországi Burton jóvoltából ingyenes oktatással és snowboard teszttel.  

A frissen épített pályán, a Saint Pista Funparkban összegyűlnek a hazai snowboard szerelemesei és a világ többi részén élő összes hódeszkással együtt hivatalosan is megnyitják a téli szezont!

A kifogástalan hangulathoz elengedhetetlen a zene, amelyről profi DJ fellépők gondoskodnak. A Sípark hüttéje kültéri sütögetéssel és teával, valamint forralt borral teszi kellemessé az összejövetelt.

Deszkára föl!

A rendezvényre érkeznek a legjobb hazai riderek, többek között Liptay Dávid és Takács Bazsi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr122511304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása