Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Újabb havazás várható a Mátrában

hütte | 2010.11.28. 16:08 2 komment

Az eddig leesett 15 cm hó mellé további 15-20 cm hó várható hétfő reggelre a Mátrában- áll a mátraszentistváni Sípark közleményében. Mint írják:

hójelentés mátraszentistván

Havazik a Mátrában

hütte | 2010.11.25. 06:00 18 komment

"Szerda délután 4 órától több hullámban érkeznek a hózáporok 600 méteres magasság fölött a Mátrában. Még a talaj nem fagyott át teljesen így egyelőre csak vékony hólepel fedi a tájat. Várhatóan 5-10 cm hó lesz a hétvégén a Mátrában, ami még a sípályák kinyitásához nem elég, de hógolyózásra kiválóan alkalmas." - jelenti Kőrösi Gergő Mátraszentistvánból. 

"Az új hóágyúkat a mai napon sikeresen felállítottuk, és lassan szezonstartra készen áll a Sípark. Várhatóan december közepén fogunk nyitni, mert sajnos a november végi hideg és havazás általában december eleji meleggel jár, így nem lenne értelme most beüzemelni a hóágyúkat."
 
Reménykedjünk...

 

Miután megsorozták hógolyóval a lányok szobáját, valakinek eszébe jutott a porral oltó

hütte | 2010.11.24. 08:00 20 komment

Nem szokványos síbaleset - kezdi a levelét Soma és ebben egyet is érthetünk. Ebben a történetben nem hogy sípálya, de még síléc sincs. Ám aki volt már iskolai sítáborban az egész biztos részt vett hasonló csínyekben - valamelyik oldalon.

szlovákia szállás sztori hógolyózás

Fejlesztések Mátraszentistvánon

hütte | 2010.11.23. 20:47 Szólj hozzá!

 

Egy csomó fejlesztés várja a Mátraszentistvánra látogatókat, miként az a Sípark (érthetetlen okból csak PDF-ben küldött, ezért rémesen kinéző) leveléből kiderül.

Hétvégén már szánkózhatunk a magyar hegyekben

hütte | 2010.11.23. 15:32 Szólj hozzá!

A legfrissebb előrejelzések szerint több centiméteres, összefüggő hótakaró alakul ki hétvégére a magyar hegyekben. - áll a SíTV legfrissebb közleményében. Főleg péntek este és szombat hajnalban lehet számítani havazásra egy érkező mediterrán ciklonnak köszönhetően. Először az ország északnyugati részén vált át hóra az eső, majd jön a Bakony, vagyis az eplényi Síaréna környéke, aztán szépen sorra a Pilis, és az Északi-középhegység. A mostani számítások szerint akár 10 centiméteres hó is leeshet!

budapest zene magyarország hójelentés kékestető eplény

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása