Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Kétmillió dollárt követelnek a sítáborban elhunyt lány szülei

hütte | 2011.03.09. 09:49 Szólj hozzá!

Egy kanadai sítáborban vesztette életét Elisabeth Reurink, akinek a szülei most kétmillió (gondolom kanadai) dollárt követelnek a baleset miatt. Szerintük ugyanis 17 éves lányuk azért szenvedett halálos balesetet, mert egy olyan pályán kényszerítették lesiklásra, amilyenre még nem volt felkészülve.

A Torontótól mintegy 150 kilométerre fekvő Ontario’s Blue Mountain terepen még 2009-ben márciusában (vagyis épp két éve) ütközött fának egy iskolai táborban.

Az elhunyt lány szülei állítólag azért követelik a kétmilliót, hogy megtudják végre, miért is halt meg Elisabeth. A vád szerint kevesebb mint egy óra felkészítés után szabadon engedték a tanulókat a terepen, ahol nagyon veszélyes pályák is vannak - míg az oktatók azt állítják, csak kék és zöld pályákon engedték őket lesiklani.

További részletek a Toronto Starban.

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr312724122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása