Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

A katalógus csak nézegetésre jó

[mimi] | 2011.10.05. 14:32 Szólj hozzá!


Megjelentek a 2011/12-es szezon síkatalógusai – adta hírül pár hete a sielok.hu. Roppant szórakoztató tud lenni egy ilyen szép kiadvány lapozgatása (itt ingyenesen meg is rendelhetjük néhány utazási iroda katalógusát), de nem árt azért, ha az anyag áttanulmányozását követően az utazási irodába rohanás vagy telefonunk magunkhoz ragadása helyett rákeresni az interneten is az áhított szállásra. Gondolom, senkinek nem mondok újat azzal, hogy közvetlenül a hotelektől vagy vendégházaktól általában jóval olcsóbban juthatunk hozzá ugyanahhoz a szolgáltatáshoz, mint a közvetítőkön keresztül – sok helyen pedig még a magyar ügyintézés sem akadály. Az elért megtakarítás ilyen korai időpontban különösen nagy lehet: a szállodák jobbnál jobb korai foglalási kedvezményekkel kényeztetik azokat, akik hajlandóak már most dönteni téli útjukról.

Jelen sorok írója például az innsbrucki Hotel Grauer Bärt nézte ki magának egy kis városnézéssel összekapcsolt síelés reményében. Ez a szállás az utazási irodák kínálatában átlagosan 140 ezer forint körül található meg, 7 napra, félpanzióval és síbérlettel együtt. Tekintve, hogy az ár még a bérletet is tartalmazza (az Axamer Lizum pályarendszerre), szerintem már ez sem olyan rossz. A szállodával közvetlenül felvéve a kapcsolatot (akit a nyelv tart vissza – például itt is beszélnek magyarul) azonban kiderült, hogy áraik eleve alacsonyabbak, mint a katalógusokban, és ha október 15-ig lefoglalom a szobát, további kedvezményt kaphatok. Így egy itt eltöltött hét az utazási irodák 280 ezer forintos ajánlatával szemben 258 ezerért foglalható két fő részére, félpanzóval, síbérlettel, hétvégétől hétvégéig. Szerintem nem mindegy.

Arra, hogy mindez mennyire érte meg, majd februárban visszatérek. Mindenesetre aki kedvet kapott, az a hotel további akciós ajánlatait magyar nyelven itt megtalálja.

ausztria árak katalógus innsbruck tirol axamer lizum

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr643267892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása