Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Sítúra a Karib-tengeren

[mimi] | 2011.10.17. 15:26 3 komment

Vannak, akiknek még az sem elég, ha helikopterből hajigálják ki őket síelési célzattal, nem, ennél még különlegesebb dolog kell. Ők azok, akik kifizetnek közel háromszázezer forintot azért, hogy egy óceánjáró fedélzetén síelhessenek, miközben a Karib-térségben ring velük a hajó.

Az angol Iglucruise utazási iroda kínálatában december 15-ös indulással, Barbados - Tobago - Margarita-sziget - St. Lucia - Grenada - St. Vincent – Barbados útvonallal szerepel a luxushajós síút. Az óceánjáró fedélzetén a megszokott medencék, jacuzzik, boltok és éttermek mellett egy 150 méter hosszú, műhóval borított sípálya is helyet kapott. A pálya csúcsára lifttel lehet feljutni, ahonnan a Karib-tenger elképesztő látványa tárul elénk. A havat Perma-snow technológiával tolják a rámpára, ami szinte ugyanazt az érzetet kelti, mintha valódi havas pályán csúsznánk. Kérdés ennek mi értelme…

forrás: http://www.extrem.hu/

bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr553287719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeToXXX 2011.12.05. 14:09:05

a pénz boldogít :P

kakukk11 2011.12.09. 11:24:41

150M magas? nem inkább 150M hosszú, az talán hihető lenne.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása