Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Tiger Woods titokban ment síbajnoknő csajának gratulálni

Freddie The Eagle | 2015.01.20. 13:02 Szólj hozzá!

Tiger Woodsról, a kínai-holland-thai származású golfozóról a legtöbben azt tudjuk, hogy ő minden idők egyik legjobb, és egyben legjobban kereső golfjátékosa, no meg, hogy a mintaférjről kitudódot: akkora nőcsábász, hogy évekig volt tele szexbotrányaival a sajtó.


Tigert súlyos dollármillióktól megfosztva hagyta el felesége, egy svéd szőke bombázó, egykori fotómodell. Azt viszont kevesebben tudják, hogy Woods jelenlegi barátnője nem más, mint Lindsey Vonn, amerikai olimpikon alpesi síelőnő, aki nem mellesleg szintén szőke és gyönyörű.

Sportolóként pedig túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az eredményeit tekintve Lindsey a női alpesi sízés Tiger Woodsa, hiszen először ő szerzett a női mezőnyében 63 világkupa győzelmet. Rekordgyőzelmét pont most szerezte meg, Cortina d’Ampezzoban. A hetvenes évek sztárját, az osztrák Annemarie Moser-Pröllt taszította le a trónról az amerikai síelőnő szuper-G-győzelmével. (Miklós Edit 24. lett)

Az abszolút paparazzo-mágnes, világsztár-celeb Tiger álruhában lepte meg kedvesét, azzal, hogy eljött ünnepelni.

Sötét szemüvegben és maszkban, mint valami alpesi Michael Jackson érkezett.

Nem igaz! – sikított fel a meglepett Lindsey, mielőtt megcsókolta inkognitóját felfedő kedvesét. Másnap így ecsetelte örömét a sajtótájékoztatón:


„Tegnap azt hittem, hogy ennél már semmi sem lehet tökéletesebb: az egész családom eljött, hogy ünnepeljenek, erre ma megjelent Tiger. Hihetetlen! Azt mondtam neki: »Nem hiszem el ,hogy eljöttél.« erre ő: »Pedig mondtam.«”


Gratulálunk Lindsey-nek és örülünk, hogy ezzel a romantikus sztorival is megajándékozott minket. Micsoda felemelő gyertyafényes alpesi este lehetett, amikor a fáradt lázban égő bajnöknőhöz bújhatott az ő Tigrise tiszta égő, forró testtel! Csak az ufók el ne vigyék őket.

romantika tiger woods lindsey vonn

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr487091493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása