Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Események a nagyvilágból

metalbros1 | 2009.02.12. 10:40 Szólj hozzá!

Mount Baker Banked Slalom

Lezajlott a világ legrégebb óta működő, minden évben megrendezett snowboard-versenye, a legendás Baker Banked Slalom. Idén már a 24. alkalommal rendezték meg a viadalt, ami legkevésbé a viadalra emlékezteti az összegyűlő rájdereket. Hiszen ennek a gyűlésnek a valódi célja, hogy a sznóbordozás igazi szellemiségét ápolja és újra meg újra felidézze az arra érdemes emberek fejében. Itt a legfiatalabb versenyző 5-6 éves, a legidősebb pedig több mint 60. Ez a verseny az igazi szellemiségét tükrözi ennek a sportágnak és visszavezet azokra a helyekre, ahonnan a sportág gyökerei sarjadtak, a misztikus Sziklás Hegységbe... Uff! Képek az eseményről itt!

 

Red Bull Snowscrapers

A múlt hétvégén újabb történelmi esemény zajlott, New York városa (azon belül is a Manhattan sziget) történetében először adott otthont a világ legkiválóbb sznóbordosaiból verbuvált bandának, hogy azok egy elmebeteg nagyságú ugratón mérjék össze erejüket! Rákenroll bébi!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr93936477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása