Minden, amit csúszós lejtőn csinálnak.
Praktikus ivási- szex- és sporttippek.
Havas sportok gőzgombóc-perspektívából.

Háromnapos hepaj Eplényben

Zubreczki Dávid | 2010.01.07. 16:51 5 komment

Jövőhéten csütörtöktől szombatig (január 14-16) háromnapos rendezvényt tartanak Eplényben a SíArénában. A rendezvény részletes programja itt olvasható: 

2010. Január 14-15. között Eplényben a Nordica skiarénában kerül megrendezésre a SNOW STYLE rendezvénysorozat, melyet Január 16-án a Magyar Egyetemi Sí Egyesület által rendezett SNOW DAY követ.

A háromnapos rendezvény igazi kikapcsolódást és szórakozást jelent a téli sportok szerelmeseinek és azoknak, akik most szeretnék megízlelni a csúszás örömét. A rendezvény fő célja, hogy megismertesse a sízés örömet azokkal is, akiknek eddig nem volt módjuk kipróbálni ezt az élményt.

Ingyenes síoktatás, esti sízés, MEEX Snowattack Party, Magyar Alpesi Sí és Showboard verseny, és a hazai celebek a garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes programot.

A szórakoztatás mellett a szolidaritásra is gondoltak a szervezők, hiszen január 14-én jótékonysági akció keretében a hátrányos helyzetű és beteg gyerekek tanulnak síelni a TV2 Jóban rosszban című sorozatának ifjú szereplőivel, de bárki találkozhat a hazai celebekkel, ha ezen a napon ellátogat Eplénybe.

Január 15-én a síoktatói nyílt nap keretén belül minden előzetesen regisztrált érdeklődő kedvezményes napijegyet vásárolhat, amely tartalmazza az ingyenes oktatást is.
A Síaréna pályáinak, liftjeinek egész napos használatának kedvezményes ára 3.300,-Ft/fő. Természetesen lehetőség van felszerelés bérlésére is.

17.00- 21.00 óráig pedig esti sízés a kivilágított pályákon!

23.00 óráig MEEX Snowattack és Party Sítábor Before Party!

Január 16-án Magyar Alpesi Sí és Snowboard verseny

Kétfutamos Műlesiklás Magyar Kupa futam leigazolt felnőtt, ifjúsági, serdülő és gyerekversenyzőknek, Freestlye Ski, Freestyle snowboard bemutató, Kutya szán, Telemark, Hókutya. Ezen a napon természetesen mindenki ki is próbálhatja magát a jelenlévő téli sportágakban.

17.00 -21.00-ig esti sízés a kivilágított pályákon!

Regisztráció és bővebb információ www.snowstyle.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magyarország snowboard eplény

A bejegyzés trackback címe:

https://hutte.blog.hu/api/trackback/id/tr341654473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svrider AKA stig · http://riderblog.hu/ 2010.01.08. 00:46:08

tudom nem bashu, de idevág :)

00:39 <@cyrax> eplenybe mekkora volt, beal a csoringer jegyet venni, kiperkalja a 4k-t aztan csatolna fel a zsiruj silecet, de adigra eloptak melole:)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2010.01.08. 08:34:43

@svrider: huhh szegény :/ azért mondjuk ezt a sztorit leírhatnátok kicsit részletesebben is, akár mailben is mert nem mindennapos...

svrider AKA stig · http://riderblog.hu/ 2010.01.08. 09:36:32

@~dá~: ennyit hallottam, tegnap este történt :)

Hütte anyó levelesládája

Ha van jó sztorid, fotód, videód, kérdésed, élménybeszámolód vagy bármi ötleted, ide írd meg: hutteblog@travelo.hu!

Ezt dobja a Google

Hideg helyek a Travelon

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

süti beállítások módosítása